Vineri 5 noiembrie  2021 – termenul limită pentru depunerea Formularului 092

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Ialomiţa reaminteşte contribuabililor înregistraţi în scop de TVA, care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul şi au efectuat o achiziţie intracomunitară taxabilă în România – fiind astfel obligaţi să îşi modifice perioada fiscală, devenind plătitori de TVA lunar, că 5 noiembrie 2021, este termenul limită de depunere a Formularului 092. Este vorba de „Declaraţia de menţiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA care utilizează trimestrul calendaristic ca perioadă fiscală şi efectuează o achiziţie intracomunitară taxabilă în România”.
„Calendarul obligaţiilor fiscale” este un instrument de informare a contribuabililor, care cuprinde informaţiile detaliate privind principalele termene limită de declarare a obligaţiilor fiscale pentru luna noiembrie 2021.
Contribuabilii pot accesa „Calendarul obligaţiilor fiscale” la adresa: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf /AsistentaContribuabili_r/Calendar/Calendar_obligatii_fiscale_2021.htm.

AIDA ROMAN

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )