Vineri 25 noiembrie 2022, termenul de depunere a unor declaraţii fiscale

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Ialomiţa reaminteşte contribuabililor că 25 noiembrie 2022 este termenul de depunere a unor altor declaraţii, pentru perioada de raportare încheiată.
Este vorba, conform celor informate de Liliana Ciomîrtan (purtătorul de cuvânt al instituţiei) de formularul 100 „Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetul de stat”; formularul 112 „Declaraţie privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate”; formularul 179 „Declaraţie privind compensaţia la carburanţi”; formularul 224 „Declaraţie privind veniturile sub formă de salarii şi asimilate salariilor din străinătate obţinute de către persoanele fizice care desfăşoară activitate în România”; formularul 300 „Decont de taxă pe valoarea adăugată”; formularul 301 „Decont special de taxă pe valoarea adăugată”; formularul 307 „Declaraţie privind sumele rezultate din ajustarea/corecţia ajustărilor/regularizarea taxei pe valoarea adăugată”; formularul 311 „Declaraţie privind taxa pe valoarea adăugată colectată datorată de către persoanele impozabile al căror cod de înregistrare în scopuri de taxă pe valoarea adăugată a fost anulat conform art. 316 alin. (11) lit. a) – e), lit. g) sau lit. h) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal”; formularul 390 VIES „Declaraţie recapitulativă privind livrările/achiziţiile/prestările intracomunitare”.
„Calendarul obligaţiilor fiscale” este un instrument de informare a contribuabililor, care cuprinde informaţii privind principalele termene de declarare a obligaţiilor fiscale.
Contribuabilii pot accesa „Calendarul obligaţiilor fiscale” la adresa: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/Calendar/Calendar_obligatii_fiscale_2022.htm.

Ramona BUTNARIU

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )