Vineri 10 februarie 2023 – termenul pentru depunere a patru formulare de înregistrare sau anulare a înregistrării în scopuri de taxă pe valoarea adăugată

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Ialomiţa informează persoanele impozabile, înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015 – care nu au depăşit plafonul de scutire şi doresc să fie scoase din evidenţa persoanelor înregistrate în scopuri de TVA sau cele neînregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea nr. 227/2015, ce au depăşit plafonul de scutire şi au obligaţia înregistrării în scopuri de TVA – că vineri 10 februarie, este termenul limită pentru depunerea unor declaraţii fiscale.

Anume Formularul 010 „Declaraţie de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni/Declaraţie de radiere pentru persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică” sau Formularul 020 „Declaraţie de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni pentru persoane fizice române şi străine care deţin cod numeric personal” sau Formularul 070 „Declaraţie de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni/Declaraţie de radiere pentru persoanele fizice care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere”; sau Formularul electronic 700 „Declaraţie pentru înregistrarea/modificarea în mediu electronic a menţiunilor ulterioare înregistrării fiscale, precum şi pentru radierea înregistrării fiscale”.
„Calendarul obligaţiilor fiscale” poate fi accesat pe site-ul ANAF la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/Calendar/Calendar_obligatii_fiscale_2022.htm.

Ramona BUTNARIU

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )