Vești noi despre Summitul Tinerilor 6.0: MOZAIC

În urma situației pandemice actuale și a creșterii numărului de infectări cu virusul COVID-19, Summitul Tinerilor 6.0: Mozaic din Constanța – Capitala Tineretului din România 2021-2022 va avea loc în perioada 17-21 noiembrie, şi nu în luna octombrie, cum a fost prima dată stabilit.

Summitul Tinerilor este unul dintre cele mai ambițioase proiecte dedicate învățării, dezbaterii și generării unor politici pentru tineri. Ateliere, conferințe și sesiuni plenare sunt doar câteva activități la care tinerii vor participa. Andreea Petruț (Act for Tomorrow), Diana Filimon (Forum Apulum), Victor Bohuș (Asociația Choice), Adela Murărescu (Fundația Județeană pentru Tineret Timiș), Bogdan Istrate (Asociația Semper Musica), Diana Ioniță (GEYC) și Anamaria Mișa (Banca Comercială Română) sunt doar o parte dintre facilitatorii care vor fi alături de participanți în cadrul evenimentului.

În vederea reducerii riscului de infectare cu virusul Sars Cov-2, la eveniment vor avea acces doar persoanele pentru care au trecut minimum 10 zile de la realizarea schemei complete de vaccinare, lucru dovedit prin prezentarea Certificatului European Digital Verde.

Summitul Tinerilor 6.0: MOZAIC pornește de la componenta culturală a Constanței, recunoscută pe teritoriul României și sugestivă pentru întreaga regiune dobrogeană. Tinerii din România constituie, la rândul lor, un mozaic, prin originile geografice, sociale, studiile sau hobby-urile lor.

Summitul Tinerilor este organizat de Guvernanța Capitalei Tineretului din România – Consiliul Tineretului din România (CTR), Federația Tinerilor din Cluj (FTC), Grupul PONT și BCR – Banca Comercială Română, împreună cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța și Primăria Municipiului Constanța.

Înscrierea la eveniment se realizează prin intermediul următorului formular:

https://forms.gle/TJYxx8es6gqNLjUU8, până pe 5 octombrie. Cazarea și masa sunt asigurate de către organizatori, iar participarea este gratuită. Toate noutățile despre aceste evenimente se găsesc pe: Eveniment Facebook Summitul Tinerilor 6.0: MOZAIC www.capitalatineretului.ro.

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (1 )