Veşti bune pentru cetăţenii comunei Belciugatele!

Primarul comunei Belciugatele (judeţul Călăraşi), Mihai Gurlui îi anunţă pe cetăţeni că, de acum înainte, modalitatea de comunicare cu instituţia este mult mai uşoară. Mai exact, comunicarea cu Primăria se poate face şi prin intermediul serviciilor publice online.
Drept urmare, cine doreşte să îşi rezolve o problemă, fără a se mai deplasa la Primărie, poate accesa link-ul: https://belciugatele.regista.ro/.
Astfel, se pot evita cozile de la ghişee şi se poate economisi timp, cu ajutorul aplicaţiei @Regista. „Ce avantaje oferă aplicaţia? Se pot depune cereri online pentru diverse solicitări, respectiv către compartimentele de urbanism, taxe şi impozite, registru agricol, asistenţă socială, relaţii cu publicul sau alte solicitări. De asemenea, se pot face sesizări pe harta digitală a comunei Belciugatele. Cetăţenii au posibilitatea să verifice stadiul documentelor, de acasă, în timp real, au acces rapid la documente de interes public. Nu mai este nevoie să se deplaseze până la sediul Primăriei pentru a depune o cerere. Acum totul se poate face online”, a precizat primarul comunei Belciugatele.

Mihaela DUMITRU

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (1 )