„Una dintre priorităţile Instituţiei Prefectului Judeţului Ialomiţa este armonizarea activităţii instituţiilor publice, în raport cu solicitările cetăţenilor”

Prefectul judeţului Ialomiţa, Marin Constantin a convocat, joi, 27 octombrie 2022, o nouă Şedinţă a Colegiului Prefectural, cu mai multe puncte pe ordinea de zi. Anume o informare, cu privire la activitatea Compartimentului de Inspecţie Socială în primele trei trimestre ale anului 2022 (prezentată de Silviu Costel Vlădăreanu, directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Ialomiţa); informare cu privire la situaţia colectării veniturilor în primele şase luni ale anului 2022, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent (prezentată de Gheorghe Dorobăţ Gheorghe, şeful Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Ialomiţa); informare cu privire la modul de prevenire a infracţiunilor şi modalităţile de acţiune ale poliţiei, în ceea ce priveşte categoriile de persoane cu risc de victimizare ridicat (prezentată de Raul Ionel Belciug, inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa).
După prezentările mai sus menţionate, prefectul Marin Constantin a făcut încă o dată apel la şefii instituţiilor deconcentrate să se axeze pe nevoile cetăţenilor şi să le rezolve cu promptitudine problemele. „Una dintre priorităţile Instituţiei Prefectului Judeţului Ialomiţa este armonizarea activităţii instituţiilor publice în raport cu solicitările cetăţenilor. De aceea, reafirm şi vă rog pe toţi să fiţi flexibili, adaptaţi şi preocupaţi de necesităţile oamenilor. Pe de altă parte, fiecare dintre dumneavoastră sunteţi specialişti în domeniul pe care îl manageriaţi. Cunoaşteţi cel mai bine care sunt deficienţele sectorului de activitate în care activaţi. De aceea, vă rog să fiţi curajoşi şi să transmiteţi, ori prin intermediul Instituţiei Prefectului, ori direct la ministerele dumneavoastră, propuneri de modificări, inclusiv legislative. Propuneri de schimbare, de adaptare la anumite situaţii, aşa reuşim să armonizăm legislaţia cu interesele cetăţeneşti” a precizat prefectul Constantin Marin, în cadrul Şedinţei Colegiului Prefectural.

Ramona BUTNARIU

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (2 )