Un PSD-ist ialomițean aspiră la Bruxelles

Pregătirile pentru europarlamentare au intrat în linie dreaptă. Principalele partide care se vor duela și la scrutinul din iunie 2024, PSD, PNL, AUR și USR, încep să lucreze la listele pentru alegerile pentru Parlamentul European. Motiv pentru care în fiecare partid apele încep să se agite, politruci de toate categoriile aspirând la un mandat de europarlamentar care să-i facă mai bogați cu 1.000.000 de euro, după cinci ani petrecuți nefăcând nimic în Parlamentul European.
Surse demne de toată încrederea din PSD ne-au informat că la Ialomița, unui social-democrat a început să-i pută România, nedorind să mai respire același aer cu muritorii de rând, s-a gândit că i-ar sta mai bine la Bruxelles. Pentru că nu-l recomandă nimic pentru a obține o astfel de demnitate publică a început să dea din coate în vederea obținerii nominalizării mult dorite, pe lista PSD. Din experiența politică acumulată până acum a învățat un singur lucru: nu trebuie să ai calități sau rezultate remarcabile ori capacitatea de a impune respect pe baza autorității profesionale. Partidul nu ține cont de astfel de prostii în momentul în care îți pune mâna pe cap și te unge într-o poziție eligibilă pe lista mult dorită.
Astfel, o parte din liderii organizației județene a PSD Ialomița au intrat în fibrilație și încearcă să obțină susținere pentru social-democratul nostru în rândul altor organizații județene din țară. Aceștia sunt hotărâți să obțină un loc în primele zece și asta pentru că organizația de pe malul Ialomiței a adus o serie de avantaje partidului, mai exact… voturi. Nu sunt ele prea multe, că și județul este mic, dar au apărat cu succes până acum stindardul social-democrației într-unul din cele mai sărace județe din Bărăgan. Liderul acestui grup de susținători este MP care a început deja să facă lobby prin vecini, doar o aduna suficientă susținere în promovarea protejatului său. Acum nu este clar dacă face acest lucru pentru a scăpa de un eventual cuțit în spate din partea social-democratului ialomițean cu vise de mărire…politică sau din alte considerente. Cert este faptul că PSD-istul ialomițean ce visează la Bruxelles s-a făcut remarcat doar că a absolvit Colegiul Naţional de Apărare unde miroase de la o poștă a servicii secrete. Dar securiști în PSD sunt mulți, mai ales dintre cei care ar putea obține cu ușurință un loc eligibil pe lista pentru alegerile Europarlamentare.
Grea bătălie se anunță și rezultatul este incert dar promitem să urmărim cu atenție și preocupare – vorba unui clasic în viață – și să revenim cu noi informații legate de strădaniile PSD-istului nostru de a își asigura 5 ani de vis la Bruxelles.

Cristina ANDREI

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )