Trei accidente rutiere soluționate de salvatorii ialomițeni în ultimele 72 de ore

Pompierii ialomițeni au acționat 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local.
La nivel județean, 50 de persoane au primit ajutorul echipajelor SMURD în ultimele 72 de ore. Vineri, în jurul orei 08.00, un accident rutier s-a produs pe DJ 213, în comuna Gura Ialomiței, în care a fost implicat un autoturism. Acesta a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. La locul faptei, două echipaje de salvatori din cadrul Stației de pompieri Țăndărei cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au fost solicitate să intervină. În sprijinul acestora a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță – Ialomița. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă conștientă, cooperantă și încarcerată. După extragerea acesteia dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, a fost monitorizată de echipajele medicale aflate la locul intervenției. Ulterior, aceasta a fost preluată și transportată la Spitalul Orășenesc Țăndărei pentru investigații medicale suplimentare. Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul solicitării.
De asemenea, duminică, 31 iulie, în jurul orei 11.00, două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare au intervenit la un accident rutier, produs pe raza localității Coșereni. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. În sprijin a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița. În urma impactului au rezultat patru victime, neîncarcerate, conștiente și cooperante. Acestea au fost monitorizate de echipajele medicale aflate la locul intervenției, ulterior nefiind necesar transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.
Tot în cursul zilei de ieri, un alt accident rutier s-a produs pe raza comunei Gura Ialomiței. Un echipaj de salvatori din cadrul Stației de pompieri Țăndărei cu o autospecială de stingere cu apă și spumă a intervenit la locul accidentului. În evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism. În sprijin, a ajuns și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița. În urma impactului au rezultat patru victime, neîncarcerate, conștiente și cooperante, care au fost monitorizate de echipajele medicale aflate la locul intervenției. Din fericire, nu a fost necesar transportul acestora la spital. Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (2 )