Trecerea în Noul An, în siguranță!

În perioada 31 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022, polițiștii ialomițeni vor acționa pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniștea cetățenilor și pentru a interveni atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale.
În activități sunt angrenați polițiști de ordine publică, de la rutieră, investigații criminale, de la poliția transporturi, precum și din celelalte structuri, respectiv polițiști de la arme, explozivi și substanțe periculoase, investigarea criminalității economice și luptători de intervenție rapidă.
Totodată, aceștia vor monitoriza traficul rutier, pe drumurile naționale și județene, pentru fluidizarea circulației și prevenirea evenimentelor rutiere. Astfel, recomandă tuturor cetățenilor să adopte o conduită corectă în această perioadă și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic. Acțiunile întreprinse de către forțele de ordine sunt realizate în interesul comunității, prioritară fiind creșterea sentimentului de siguranță în rândul cetățenilor. Se urmărește permanent conștientizarea acestora cu privire la necesitatea respectării normelor sanitare pentru prevenirea și limitarea răspândirii pandemiei și nicidecum, aplicarea de sancțiuni.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )