Tânăr arestat pentru tentativă de omor, în județul Ialomița

La data de 25 aprilie, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Slobozia, a fost arestat preventiv pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița au probat activitatea infracțională a tânărului, care, la data de 24 aprilie, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla la domiciliul unui bărbat de 37 de ani, din municipiul Slobozia, l-ar fi înjunghiat pe acesta în zona spatelui cu un cuțit. Totul a avut loc pe fondul unui conflict spontan și al consumului de băuturi alcoolice.
La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Ialomița, care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul din Slobozia pentru îngrijiri medicale. Ca urmare a administrării probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.
Persoana în cauză a fost prezentată magistraților, fiind emis pe numele său la data de 25 aprilie mandatul de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.

Cătălina GHEORGHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )