Stadiul autorecenzării și autorecenzării asistate în perioada 14 martie – 7 mai în județul Ialomița

În intervalul 14 martie – 7 mai al perioadei de autorecenzare și autorecenzare asistată pentru recensământul populației și locuințelor 2021, au fost completate 72.091 dechestionare la nivelul județului Ialomița. Dintre acestea, 32.117 au fost completate în mediul urban (44,6%) și 39974, în mediul rural (55,4%).
Situația zilnică a autorecenzării pe județe se poate descărca de pe site-ul recensământului la adresa https://www.recensamantromania.ro/situatie-autorecenzare. Cel mai mare număr de chestionare completate la nivelul județului Ialomița s-a înregistrat în municipiul Slobozia. Este vorba de un numar de 15.555 de chestionare. La nivelul celorlalte municipii și orașe s-au completat 16.562 chestionare. În mediul rural, se evidențiază localitatea Coșereni cu 1856 chestionare completate, Făcăeni 1625, Perieți cu 1286, Grivița 1280, Bărbulești cu 1270 și Borănești cu 1242.
Perioada de autorecenzare și autorecenzare asistată continuă până la 15 mai, iar ialomițenii sunt rugați să utilizeze în continuare, într-un număr cât mai mare, metoda autorecenzării. Lista locațiilor, harta interactivă precum și programul de funcționare ale centrelor de Autorecenzare Asistată din localitățile județului Ialomița sunt disponibile pe site-ul Direcției Județene de Statistică Ialomița accesând următorul link: https://ialomita.insse.ro/anunturi/lista-punctelor-de-autorecenzare-asistata-in-judetul-ialomita/
Pentru informații detaliate privind desfășurarea RPL2021, cei interesați pot consulta www.recensamantromania.ro (site unde poate fi accesată PLATFORMA DE AUTORECENZARE). Pe acest site a fost inclusă și o secțiune de întrebări frecvente https://www.recensamantromania.ro/intrebari-frecvente/, grupate pe 11 categorii care explică cei mai importanți termeni folosiți în chestionarul de recensământ.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )