Stadiul autorecenzării și autorecenzării asistate în perioada 14 martie – 11 aprilie, în județul Ialomița

În intervalul 14 martie – 11 aprilie, al perioadei de autorecenzare și autorecenzare asistată pentru recensământul populației și locuințelor 2021 au fost completate 35989 chestionare la nivelul județului Ialomița. Dintre acestea, 15005 au fost completate în mediul urban (41,7%) și 20984 în mediul rural (57,2%). Situația zilnică a autorecenzării pe județe se poate descărca de pe site-ul recensământului la adresa https://www.recensamantromania.ro/situatie-autorecenzare.
Cel mai mare număr de chestionare completate la nivelul județului Ialomița s-a înregistrat în municipiul Slobozia, mai exact 7415. La nivelul celorlalte municipii și orașe s-au completat 7590 chestionare. În mediul rural, în localitatea Făcăeni sunt cele mai multe chestionare completate, 897, în Borănești, 883, în Coșereni, 867, urmată de Ciochina cu 737, Perieți 727 și Bărbulești cu 725. La polul opus, un număr de 4 localități din mediul rural nu a depășit numărul de 100 de chestionare completate.
Lista locațiilor, harta interactivă precum și programul de funcționare ale centrelor de Autorecenzare Asistată din localitățile județului Ialomița sunt disponibile pe site-ul Direcției Județene de Statistică Ialomița accesând următorul link:
https://ialomita.insse.ro/anunturi/lista-punctelor-de-autorecenzare-asistata-in-judetul-ialomita/. Pentru informații detaliate privind desfășurarea RPL2021, cetățenii interesați pot accesa www.recensamantromania.ro (site unde poate fi accesată Platforma de autorecenzare). Pe acest site a fost inclusă și o secțiune de întrebări frecvente, la link-ul https://www.recensamantromania.ro/intrebari-frecvente/, grupate pe 11 categorii care explică cei mai importanți termeni folosiți în chestionarul de recensământ.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )