Silviu Mihai, noul președinte al Asociației Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice Ialomița

Fermierii din cadrul Asociației Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice (ACCPT) Ialomița și-au ales, zilele acestea, nou echipă de conducere, într-o Adunare Generală.
ACCPT Ialomița reunește, prin liberă adeziune, 276 de membri, care exploatează aproximativ 113.000 hectare în județ, dar și în județele limitrofe: Călărași, Buzău, Brăila, Prahova, Ilfov, Tulcea și Constanța.
În cadrul Adunării, cvorumul statutar a fost întrunit de două treimi din numărul total de voturi al membrilor existenți. Prin exprimarea a 72% din totalul numărului de voturi, a fost ales ca președinte Silviu Mihai, administrator al Silcomar 2000 SRL, din localitatea Scânteia, județul Ialomița; ca vicepreședinte, Bogdan Sitaru, administrator al Elsit Com, din localitatea Orezu, județul Ialomița, iar pe postul secretar este, acum, Adrian Georgescu, administrator al Adiflora, din localitatea Smirna, județul Ialomița. Ca membri în structura de conducere a ACCPT, au fost desemnați Cristian Moroianu, administrator al Pajiști Invest, din localitatea Amara, județul Ialomița și Ștefan Moraru, administrator al Morar Pan Com, din localitatea Perișoru, județul Călărași.
„Mulțumim domnului Dragoș Costin Telehuz pentru activitatea depusă în mandatul precedent, mediului asociativ al fermierilor ialomițeni și urăm succes noii conduceri în provocarea pe care au acceptat-o, anume de a reprezenta membrii unei organizații de elită din breasla noastră”, au transmis reprezentanții Asociației Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice Ialomița la finalul ședinței de alegeri.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )