Silvian Ciupercă, fostul şef al judeţului Ialomiţa, a trecut la cele veşnice

Fostul şef al judeţului şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD, Silvian Ciupercă a murit duminică dimineaţă (31 iulie), în timp ce se afla în concediu într-o localitate din judeţul Vâlcea. Silvian Ciupercă a fost găsit fără viaţă, după ce ieşise la o sesiune de alergare. Trupul politicianului (în vârstă de 73 ani) a fost descoperit într-un şanţ, de către un trecător, care a sunat la 112. Poliţiştii fac verificări, dat fiind că Silvian Ciupercă a suferit o lovitură în zona capului. Apropiaţii iau în calcul şi posibilitatea ca fostul lider să fi căzut în timp ce alerga. Şi, în cădere, să se fi lovit fatal de o piatră.
Colegii de partid şi prietenii sunt vizibil afectaţi de moartea fulgerătoare a fostului lider. „Din păcate, astăzi este o zi extrem de tristă, pricinuită de trecerea prematură în nefiinţă a celui care a fost Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, omul extraordinar, profesorul, omul de cultură, de administraţie, politicianul şi, mai presus de toate, prietenul nostru, domnul SILVIAN CIUPERCĂ! De astăzi, cei apropiaţi vom fi cu siguranţă mult mai săraci sufleteşte fără domnia sa! Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească cu drepţii! Drum lin către cer! Rămas bun, domnule Preşedinte !”, a postat pe Facebook, Organizaţia Judeţeană PSD Ialomiţa.
Un mesaj de regret a avut şi actualul preşedinte al CJ Ialomiţa, Marian Pavel. „Cu deosebită întristare, vă anunţ trecerea în nefiinţă a celui care a fost Silvian Ciupercă!
Preşedintele Ciupercă nu avea şi nu are nevoie de o prezentare. „Ialomiţa dintotdeauna şi pentru totdeauna” îl cunoaşte, căci renumele său de om corect îl preceda.
Permanent în căutarea frumosului din fiecare dintre noi, fie că vorbim de stări sufleteşti, de comportament sau de dinamica socială şi politică, acesta era ca un far în vreme de furtună, pentru toţi cei cu care intra în contact. De-a lungul timpului a inspirat prin exemplul său generaţii de ialomiţeni şi nu numai. Una dintre caracteristicile sale principale, probabil accentuată în şcoala militară, a fost aceea de bun „camarad”. Camaradul are o caracteristică aparte, acesta nu doar că nu te lasă la greu, dar are datoria sacră de a nu te abandona pe „câmpul de luptă” indiferent de condiţia ta! Cam aşa era preşedintele Ciupercă, un exemplu de moralitate, de vivacitate, de erudiţie şi nu în ultimul rând, un bun creştin!
Dumnezeu să vă aibă în pază!”, a subliniat Marian Pavel, preşedintele CJ Ialomiţa.

Alexandra TUDOR

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )