Ședința Comisiei Județene pentru Incluziune Socială, planuri și strategii pentru dezvoltarea socială în județul Călărași

Marți, 14 mai 2024, sala de ședințe a Instituției Prefectului din județul Călărași a fost gazda unei întâlniri deosebit de importante: Ședința Comisiei Județene privind Incluziunea Socială. Cu o agendă bogată și participarea unui număr impresionant de instituții și organizații, discuțiile s-au concentrat pe stadiul implementării planurilor și strategiilor destinate incluziunii sociale în acest județ.
Această întâlnire a abordat subiecte esențiale pentru dezvoltarea socială a județului Călărași. Printre acestea s-au numărat evaluarea progreselor și provocărilor întâmpinate în realizarea „Planului județean de acțiuni privind incluziunea socială pe anul 2023“, aprobarea „Planului județean de acțiuni privind incluziunea socială pe anul 2024“, avizarea “Strategiei Județene de Dezvoltare a Serviciilor Sociale 2024-2028 Călărași“, avizarea „Planului anual de acțiune privind serviciile sociale finanțate din bugetul CJ Călărași pentru anul 2024“ și avizarea „Planului județean de măsuri pentru incluziunea cetățenilor români aparținând minorității rome pe anul 2024”.
Prefectul județului Călărași, Valentin Deculescu, a subliniat importanța frecvenței întâlnirilor comisiei pentru o gestionare eficientă a problemelor sociale din județ. Mai multe întâlniri ar putea facilita identificarea rapidă a problemelor și implementarea soluțiilor adecvate. Comisia Județeană pentru Incluziune Socială este compusă dintr-o gamă largă de instituții și organizații, reflectând angajamentul comun pentru crearea unei societăți mai incluzive și echitabile în județul Călărași.
Această ședință nu numai că a evidențiat eforturile coordonate pentru incluziunea socială, ci și a subliniat necesitatea unei abordări integrate și a colaborării între toate părțile implicate pentru a asigura progresul continuu și sustenabil în acest domeniu vital pentru bunăstarea comunității.

Marius BĂDRĂGAN

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )