Şedinţa Colegiului Prefectural şi a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa: Rapoarte şi Măsuri pentru Dezvoltare şi Siguranţă

Marţi, 23 mai 2023, prefectul judeţului Ialomiţa a prezidat Şedinţa Colegiului Prefectural şi a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa. Ordinea de zi a şedinţei Colegiului Prefectural a cuprins o informare privind stabilirea şi plata pensiilor, conform prevederilor legale la zi (prezentată de Daniel-Ioan Voicu, directorul executiv al Casei Judeţene de Pensii Ialomiţa); un raport de activitate al Inspectoratului Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Ialomiţa, pentru anul 2022 (prezentat de Ionela Rose-Marie Stan, inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Ialomiţa); Monitorizarea lunară a stadiului proiectelor de consolidare a obiectivelor incluse în Programul naţional de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat; Ialomiţa-Fierbinţi Târg – Consolidarea, modernizarea şi eficientizarea energetică a sălii de sport şi a anexei acesteia – situate pe Calea Urziceni, nr. 5, oraşul Fierbinţi Târg. „Ne concentrăm astăzi pe lucrările Colegiului Prefectural şi pe rapoartele ce urmează a fi prezentate de către colegii noştri. Vă rog să interveniţi de fiecare dată acolo unde credeţi că aveţi nevoie de lămuriri suplimentare. Dezbatem aici activităţile sintetizate în rapoarte ale instituţiilor publice. Fiecare dintre noi, trebuie să cunoaştem, la nivel general atribuţiile instituţiilor deconcentrate pentru a putea să îndrumăm oamenii ce ni se adresează către segmentul de activitate necesar. Manifestaţi interes prioritar pentru rezolvarea solicitărilor cetăţenilor”, a precizat Marin Constantin, prefectul judeţului Ialomiţa.
Ordinea de zi a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa a cuprins: prezentarea proiectului „Planul de măsuri” pentru prevenirea, diminuarea şi atenuarea efectelor negative ale caniculei şi secetei, precum şi altor fenomene meteorologice periculoase ce se pot produce în perioada de vară, pe teritoriul Judeţului Ialomiţa (01.06.2023-15.08.2023); Aprobarea costurilor pentru eliminarea apei provenită din precipitaţii de pe raza judeţului Ialomiţa, în luna februarie 2023; Aprobarea costurilor pentru eliminarea apei provenită din precipitaţii de pe raza judeţului Ialomiţa, în luna martie 2023; Actualizarea listei spaţiilor de cazare destinate persoanelor refugiate din Ucraina, conform reglementărilor în vigoare.

Marius BĂDRĂGAN

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )