S-a dat startul recrutării tinerilor care doresc să devină ofiţeri ai Jandarmeriei Române

Jandarmeria Ialomiţa recrutează candidaţi pentru participarea la concursul de admitere organizat, în anul 2022, la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti.
Potrivit celor declarate de sublocotenentul Ionela Cristina Goidea (purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa), locurile sunt comune pentru femei şi bărbaţi. Mai exact, sunt puse ,,la bătaie” 10 locuri la Jandarmeria Română, la Facultatea de Poliţie, pentru învăţământul cu frecvenţă – domeniul de licenţă „Drept”, programul de studii universitare de licenţă/specializare „Drept”, specialitatea „jandarmi”; 100 de locuri cu taxă alocate personalului Ministerului Afacerilor Interne la Facultatea de Poliţie, pentru învăţământul la distanţă (ID) – domeniul de licenţă „Drept”, programul de studii universitare de licenţă/specializare „Drept”; 70 de locuri alocate la Facultatea de Poliţie pentru învăţământul cu frecvenţă – domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, specialitatea „jandarmi” (din care 2 locuri pentru romi, 2 locuri pentru maghiari şi 2 locuri pentru alte minorităţi);
7 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliţie pentru învăţământul cu frecvenţă redusă – domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, specialitatea „jandarmi”.
Data limită de depunere a cererilor de înscriere este 8 iulie 2022, inclusiv, iar data limită de depunere a dosarelor este 22 iulie 2022, inclusiv.
Candidaţii trebuie să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat, să aibă cel mult 27 de ani împliniţi în cursul acestui an şi să îndeplinească condiţiile şi criteriile specifice de recrutare. Tematica, bibliografia, activităţile specifice înscrierii şi a probei de verificare a cunoştinţelor sunt stabilite şi planificate prin regulamentul concursului de admitere, disponibil pe pagina oficială de internet a instituţiei de învăţământ. Evaluarea psihologică se realizează potrivit planificării întocmite de către structurile cu atribuţii de recrutare, fiind postată pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa.
Date suplimentare, se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa din Slobozia, Aleea Jandarmeriei, jud. Ialomiţa – Biroul Resurse Umane – telefon 0243/231.057, interior 24507 ori de pe site-ul instituţiei www.jandarmeriaialomița.ro la secţiunea „carieră/angajări”.
Cererea-tip de înscriere se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează şi se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unităţii de recrutare concurs@jandarmeriaialomita.ro.

Marius BĂDRĂGAN

 

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )