Rulează în cinema: Window to The Sea (2019)

(Film proiectat in cadrul ITINERAMA TRAVEL FILM FESTIVAL)
Durata: 105 min;
Duminică, 3 octombrie, ora 17:00;
Locație: Casa Municipală de Cultură Slobozia.

Sinopsis: În fața unei vești capabile să-ți schimbe viața, în ciuda sfaturilor fiului său și ale medicilor, Maria (Emma Suárez), o spaniolă în vârstă de 55 de ani din Bilbao, se hotărăște să plece în Grecia împreună cu cele mai bune prietene. Această decizie bruscă o face să ajungă pe Insula Nisyros, un mic paradis de pace și liniște unde, imediat, se simte ca acasă.
În timp ce explorează frumoasa insulă și îi descoperă comorile ascunse, ea îl cunoaște pe Stefanos și constată că, împotriva atâtor vicisitudini, este îndrăgostită. Ceea ce părea să fie o scurtă evadare din realitate devine curând o nesperată șansă la fericire, în această poveste luminoasă a unei femei care capătă încredere și îndrăznește să trăiască clipa așa cum vrea.
Turnat în Nisyros, o fermecătoare insulă grecească, unde soarele strălucește deasupra unui vulcan majestuos, Window to the Sea (Fereastră spre mare) este o poveste impresionantă și optimistă despre iubire, renunțare și înfruntarea curajoasă a vieții, bazându-te doar pe sprijinul altcuiva.
Premii: San Sebastian IFF 2019 (premiera mondială), Thessaloniki IFF 2019, Miami IFF 2020.
Despre: ITINERAMA TRAVEL FILM FESTIVAL
Festivalul Filmului de Călătorie „Itinerama” se află la a șaptea ediție, fiind un festival internațional ce a proiectat, de-a lungul anilor, titluri importante din tematica filmului de călătorie, cu premii în festivalurile majore de film din Europa (Locarno, Cannes, Rotterdam): „Păsări călătoare”, „Trei vârfuri”, „Ex-Shaman”, „Mimoze” etc. Anul acesta, festivalul se petrece în București, dar urmează să proiecteze filme la sfârșiturile de săptămână ce succedă datei din București în alte 3 orașe ale României: Brăila, Slobozia și Făgăraș. „Itinerama Travel Film Festival 2020” este un proiect finanțat de A.F.C.N.

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )