Rulează în cinema: Terrible Jungle (2020)

(Film proiectat in cadrul ITINERAMA TRAVEL FILM FESTIVAL)
Durata: 91 min;
Duminică, 3 octombrie 19:30;
Locație: Casa Municipală de Cultură Slobozia.

Sinopsis: Eliott de Bellabre este un tânăr cercetător plin de inocență care i-a admirat din totdeauna pe marii antropologi. Ca să-și termine lucrarea de diplomă, el se înscrie pentru o prestigioasă bursă la Collège de France, ca să poată studia tribul otopi din Guyana. Dar e greu să-ți creezi un renume când mama ta, Chantal de Bellabre, este detestată de confrați din cauza metodelor sale rasiste și aproape inumane.
Nemulțumită că pleacă singur în plină junglă amazoniană, ea îl împiedică să obțină bursa pentru ca el să o însoțească astfel într-una dintre călătoriile sale de studiu. Dar, înfruntând furia maternă, Eliott se hotărăște totuși să plece în Guyana. Voiajul său se va dovedi mai complicat decât se aștepta… Cei din tribul otopi nu sunt deloc „bunii sălbaticii” pe care și-i imagina Eliott. Alcoolici, violenți și necinstiți, ei îi vor transforma în infern zilele petrecute în junglă. Din fericire, Chantal, roasă de remușcări și îngrijorată de soarta fiului ei de la care nu mai primise nicio veste, își părăsește echipa și pleacă în căutarea lui.
Despre: ITINERAMA TRAVEL FILM FESTIVAL
Festivalul Filmului de Călătorie „Itinerama” se află la a șaptea ediție, fiind un festival internațional ce a proiectat, de-a lungul anilor, titluri importante din tematica filmului de călătorie, cu premii în festivalurile majore de film din Europa (Locarno, Cannes, Rotterdam): „Păsări călătoare”, „Trei vârfuri”, „Ex-Shaman”, „Mimoze” etc. Anul acesta, festivalul se petrece în București, dar urmează să proiecteze filme la sfârșiturile de săptămână ce succedă datei din București în alte 3 orașe ale României: Brăila, Slobozia și Făgăraș. „Itinerama Travel Film Festival 2020” este un proiect finanțat de A.F.C.N.

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )