Rulează în cinema: Human Factors (2021)

(Film proiectat in cadrul ITINERAMA TRAVEL FILM FESTIVAL)
Durata: 102 min;
Vineri, 1 octombrie, ora 19,00;
Locație: Casa Municipală de Cultură Slobozia.

Sinopsis: La agenția de publicitate pe care o dețin împreună, Nina și Jan, un cuplu franco-german, au semnat cu un client nou, influent politic, lucru ce îi obligă să-și înfrunte prioritățile discordante. Ca să scape de escaladarea tensiunilor la muncă, ei își expediază copiii, pe Max și pe Emma, la casa de vacanță de la mare. Dar ceea ce ar trebui să fie un refugiu idilic în afara sezonului ia o întorsătură sinistră, când o misterioasă spargere dă toate lucrurile peste cap. Deși, la început, urmările evenimentului apropie familia, pe măsură ce încearcă să analizeze obiectiv incidentul, relatările lor despre ceea ce s-a petrecut încep să dezvăluie lipsa de încredere în cuplu.
Premii: Nominalizat la Premiul „Teddy” la Festivalul Internațional de la Berlin (2021); nominalizat la Marele Premiu, categoria Dramă, la Festivalul de Film de la Sundance (2021).
Despre: ITINERAMA TRAVEL FILM FESTIVAL
Festivalul Filmului de Călătorie „Itinerama” se află la a șaptea ediție, fiind un festival internațional ce a proiectat, de-a lungul anilor, titluri importante din tematica filmului de călătorie, cu premii în festivalurile majore de film din Europa (Locarno, Cannes, Rotterdam): „Păsări călătoare”, „Trei vârfuri”, „Ex-Shaman”, „Mimoze” etc. Anul acesta, festivalul se petrece în București, dar urmează să proiecteze filme la sfârșiturile de săptămână ce succedă datei din București în alte 3 orașe ale României: Brăila, Slobozia și Făgăraș. „Itinerama Travel Film Festival 2020” este un proiect finanțat de A.F.C.N.

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )