Rezultatele perchezițiilor domiciliare efectuate în municipiul Urziceni

Trei persoane au fost reținute în urma perchezițiilor domiciliare de ieri, efectuate de polițiștii ialomițeni, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale și al jandarmilor, în municipiul Urziceni, la persoane bănuite de camătă.
Forțele de ordine au descins la locuințele celor trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de cămătărie. Acestea ofereau sume de bani persoanelor din municipiul Urziceni și din localitățile învecinate, pentru care percepeau dobânzi foarte mari. De la locațiile vizate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe documente și alte mijloace de probă, precum și suma de 10.400 de lei. În urma perchezițiilor, persoanele depistate au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Urziceni, pe bază de mandate de aducere. Față de acestea a fost dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.
Cei trei bărbați au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomița. Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic și sprijinul de specialitate din partea Direcției Operațiuni Speciale.

Cătălina GHEORGHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (1 )