Rezultatele acțiunilor desfășurate de polițiștii ialomițeni, în context Covid

Zilele acestea, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și în vederea verificării modului de respectare a măsurilor impuse în contextul stării de alertă.
În doar 24 de ore, polițiștii au intervenit la 66 de evenimente, dintre care 61 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 8 infracțiuni. Privind abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 224 de sancțiuni contravenționale, pentru încălcarea prevederilor de ordine și liniște publică; altele vizând protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite sau încălcarea normelor rutiere; precum și nerespectarea legislației în contextul pandemiei de Covid 19. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale se ridică la 60.735 lei. De asemenea, au fost reținute 11 permise de conducere și retras 1 certificat de înmatriculare.
În cadrul acțiunilor, au fost verificate 351 de persoane aflate în carantină sau izolare la domiciliu. De asemenea, s-au efectuat controale la 148 de obiective de interes, piețe, restaurante, terase, gări, autogări și alte locuri unde se produc aglomerări de persoane. Forțele de ordine continuă acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor, fiind permanent la datorie.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )