Reținuți pentru trafic de droguri

La data de 12 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Ialomița, au efectuat șase percheziții domiciliare, în municipiul Slobozia. Este vorba despre doi bărbați bănuiți de trafic și consum de droguri de risc.
Aceștia au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate peste 500 de grame de cannabis, zece semințe de cannabis, doi mărunțitoare mecanice, patru telefoane mobile, trei cântare electronice de mare precizie, 400 de lei, care ar proveni din vânzarea drogurilor, precum și alte bunuri de interes, respectiv recipiente cu fertilizatori și pipe confecționate artizanal.
În cursul zilei de ieri, aceștia au fost prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.
La activități, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, precum și de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )