Reținut pentru tâlhărie calificată și tentativă de viol

Un tânăr de 23 de ani din municipiul Slobozia a fost reținut de polițiștii ialomițeni, pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi pătruns în locuința unei femei de 74 de ani, încercând să întrețină relații sexuale neconsimțite cu aceasta și luându-i o sumă de bani din casă.

Se suspectează că totul s-a întâmplat pe data de 16 august, în jurul orei 02:00. În acest caz, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, sub coordonarea  procurorului din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă de viol.

Persoana în cauză a fost reținută și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița. În cursul zilei de vineri, 20 august, suspectul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă.

De precizat că, pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Petruța RIDICHE

 

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )