Reținut pentru furt calificat

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Grivița au identificat un bărbat de 43 de ani din Grivița, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului Județean de Poliție Ialomița.
În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii referitoare la activitatea infracțională a persoanei în cauză, a reieșit că, zilele acestea, în cursul unei nopți, tânărul ar fi sustras, dintr-o locuință de pe raza comunei Grivița, mai multe bunuri alimentare, obiecte artizanale, bijuterii și o unealtă agricolă. Toate acestea au o valoare de aproximativ 15.000 de euro.
Pe data de 15 decembrie, în baza unui mandat de percheziție, polițiștii au depistat, la locuința bărbatului de 43 de ani, o parte din obiectele artizanale ce fuseseră sustrase.
Cercetările sunt continuate de către polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia.

Cătălina GHEORGHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )