Rețeaua FRESH FM lansează un nou post de radio la ROȘIORI DE VEDE

Rețeaua regională FRESH FM lansează în eter de la 1 iunie o nouă frecvență la Roșiori de Vede (94.4 FM). Postul se alătură celorlalte 5 stații de emisie situate în județele Ialomița, Călărași și Dâmbovița. FRESH FM a debutat pe piața radiourilor încă din 2006, cu postul local FRESH FM Slobozia (105.6 FM). Ulterior, în perioada 2015 – 2017 trustul și-a extins emisia în Călărași (100.0 FM), Urziceni (91.8 FM), Oltenița (99.4 FM), și Târgoviște (92.8 FM), devenind o veritabilă rețea regională pentru zona de sud-est a României. Cu noul post lansat, FRESH FM va acoperi o zonă importantă din județul Teleorman și zonele limitrofe, stația putând fi recepționată și în localitățile Alexandria, Slatina, Turnu Măgurele și Videle.
FRESH FM este un radio modern, cu un profil muzical CHR (Contemporary Hit Radio), ce pune accentul pe informații locale și regionale, scurte reportaje, intervenții punctuale ale echipelor mobile de reporteri. Cu peste 15 ani de experiență în media, FRESH FM are o audiență constantă, un public fidel activ și o acoperire tehnică ce însusmează cel puțin 300 de mii de ascultători în județele în care are stații de emisie.
„Suntem încântați să lansăm o nouă frecvență în Roșiori de Vede, această expansiune reprezintă un pas important în strategia noastră de a oferi publicului nostru din sud-estul României un conținut radiofonic de calitate și a ne consolida prezența în regiune. Programele FRESH FM vor fi astfel ascultate și în județul Teleorman, dar și în alte localități învecinate, aflate în aria de acoperire a noii frecvențe locale.”
Spațiul publicitar al rețelei regionale FRESH FM este gestionat de ARBOmedia, regie de vânzări cu o vastă experiență în publicitatea locală, prin intermediul rețelei ARBOradio, lansată încă din 2011. În prezent, portofoliul oferit de ARBOmedia agențiilor de publicitate și clienților naționali de publicitate numără peste 100 de frecvențe ale unor radiouri locale sau regionale.

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (2)
  • comentariu-avatar

    I’m not sure why but this site is loading extremely slow for me.
    Is anyone else having this problem or is it a issue on my end?
    I’ll check back later and see if the problem still exists.

  • Disqus (0 )