Redobândirea certificatului de înmatriculare, duplicatul şi înlocuirea Cărţii de Identitate a vehiculului se pot face la RAR doar cu programare!

Reprezentanţii RAR îi informează pe proprietarii de autoturisme că, începând cu data de 15 noiembrie 2023, verificările necesare pentru redobândirea Certificatului de Înmatriculare reţinut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatul şi înlocuirea Cărţii de identitate, vor necesita programare prealabilă. Prin urmare, nu se vor mai putea prezenta la reprezentanţele RAR, fără ca înainte să intre pe site-ul www.rarom.ro la secţiunea Programări sau să sune la numărul de call-center 021/9672 pentru a obţine un număr de programare. Măsura mai sus menţionată este menită să reducă timpii de aşteptare, de la intrarea în curtea
reprezentanţelor RAR până la preluarea vehiculelor de inginerii de pe linie. RAR vine în întâmpinarea clienţilor prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de aşteptare să fie cât mai scurt.

Ramona BUTNARIU

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )