Programează-te online pentru servicii de înfrumusețare! Stailer te ajută

Sunt o mulțime de servicii de înfrumusețare de care ai nevoie periodic. Pensatul, tunsul sau vopsitul sunt doar câteva dintre ele. Chiar dacă par uneori servicii banale, acestea nu pot fi efectuate decât de specialiști, care să aibă grijă în permanență de aspectul tău. Programează-te online la servicii de înfrumusețare!

Platforma prin care poți face programările online se numește Stailer. Aceasta îți oferă ocazia să găsești un salon potrivit nevoilor tale, iar mai apoi să te programezi. Serviciile disponibile corespund atât femeilor, cât și bărbaților. Vă puteți programa împreună la un centru de înfrumusețare care oferă ambele tipuri de servicii.

În cadrul platformei Stailer ai la dispoziție mii de saloane din peste 40 de orașe din România. Ai posibilitatea de a căuta pe prima pagină a site-ului orașul în care dorești să te programezi. Fie alegi întâi orașul și vezi care sunt toate saloanele disponibile, fie optezi pentru un anumit serviciu dintr-un anumit oraș.

Alege genul tău, apoi serviciul și te poți programa oricând!

Prin Stailer nu mai trebuie să aștepți până la deschiderea recepției, ci poți face oricând programarea pentru ora și data dorite. Mai întâi alege genul tău, serviciul și locația, apoi rezervarea locului va fi efectuată imediat.

Locațiile unde te poți programa sunt afișate pe site. Printre ele se numără și Călărași, acolo unde ai ocazia de a opta pentru mai multe servicii de înfrumusețare. Spre exemplu, poți solicita pensat femei Calarasi, apoi să stabilești data și ora la care dorești programarea.

De asemenea, mai poți solicita și alte servicii specifice pentru publicul feminin. Este vorba despre tuns, coafat, vopsit, tratamente pentru păr, epilare periodică și definitivă, manichiură și pedichiură, stilizare gene și sprâncene, aplicare gene, remodelare corporală, masaj, cosmetică sau machiaj.

Bărbații se vor bucura pe deplin de o mulțime de servicii de înfrumusețare printre care se numără pensatul, tunsul, aranjatul, întreținerea de barbă, manichiură și pedichiură sau masaj, cât și cosmetica masculină. Toate serviciile sunt afișate odată ce selectezi genul pe prima pagină a site-ului.

Fă o programare mai rapid prin intermediul aplicației!

Platforma are și o aplicație mobilă pe care o poți avea pe telefon sau pe tabletă. Din magazinele digitale se poate descărca și poți începe să te programezi. Vezi aici aplicatia Stailer, descarc-o, creează-ți un cont, apoi bucură-te de confort! Rapid și eficient poți face o programare fără să pierzi timp la telefon cu recepția, fără să te deplasezi și fără prea mari bătăi de cap.

Aplicația este foarte ușor de utilizat și pentru a te programa trebuie să faci același lucru ca și pe platformă. Trebuie să urmezi aceiași pași, iar dacă întâmpini dificultăți poți să intri în secțiunea de întrebări frecvente de pe site. Acolo ai la dispoziție răspunsul la întrebările despre programări sau poți consulta ghidul video care te învață cum să te programezi.

Stailer este ideal atât pentru clienți, cât și pentru saloane. Clienții vor avea parte de mai mult confort în ceea ce privește rezervarea locului, iar saloanele de mai multă expunere pe piață.

Contact: support@stailer.ro

 

(P)

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )