Profi App sărbătorește un an de succes, transformând experiența de cumpărături pentru milioane de oameni

Profi a făcut senzație anul trecut pe 1 aprilie nu prin glume, ci prin lansarea aplicației lor inovatoare care își propune să îmbunătățească experiența de cumpărături pentru clienții care trec pragul magazinelor lor. Succesul obținut a depășit chiar și cele mai optimiste așteptări, marcând începutul unei călătorii extraordinare pentru milioane de utilizatori.
Cu un impresionant număr de aproximativ 30 milioane de oferte înregistrate și bonusuri în valoare de 8,5 milioane de lei acordate până în prezent utilizatorilor, Profi App a demonstrat că este o platformă inovatoare și captivantă.
De la lansarea sa, aplicația a adus bucurie și entuziasm în viața utilizatorilor săi prin intermediul jocurilor și ofertelor disponibile. Săptămână de săptămână, aceștia și-au testat norocul în jocurile care fac aplicația și mai atractivă, câștigând până acum 5 milioane de premii.
Ofertele atractive din cadrul aplicației, care completează voucherele din revista Profi, includ reduceri semnificative la o gamă variată de produse.
Unul dintre punctele forte ale platformei este capacitatea sa de a se adapta în mod constant, oferind mereu noi tentații, ceea ce contribuie la menținerea atractivității sale și îi încurajează pe utilizatori să revină din nou și din nou.
Între 15 iunie și 15 iulie, Profi App sărbătorește o lună specială dedicată aplicației prin oferte speciale. Utilizatorii pot beneficia de reduceri exclusive și promoții incitante, cu dorinta de aduce experiența de cumpărături la un nivel superior.
Profi investește în mod constant în inovație și îmbunătățiri tehnologice, devenind astfel o companie digitală.
Cu peste 28.000 de angajați și mai mult de 1650 de magazine în aproximativ 800 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat din România.

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )