Proba scrisă din cadrul concursului național de titularizare – 2022

Proba scrisă din cadrul concursului național de titularizare s-a desfășurat miercuri, 13 iulie, în toată țara. Proba a început la ora 9:00. Candidații din județul Ialomița au susținut examenul în centrul de concurs de la Liceul de Arte „Ionel Perlea” din Slobozia. Datele statistice de la nivelul județului au înregistrat 263 de candidați admiși la proba scrisă, pentru 32 de discipline. Dintre aceștia, 50 au fost absenți, iar 26 s-au retras, din motive medicale sau personale. În acest sens, au fost trimise pentru evaluare 187 de lucrări, repartizate pe 26 de discipline, urmând să fie corectate în 11 centre de evaluare, constituite pe materii, la nivel naţional.
La proba scrisă au avut dreptul să participe candidaţii care au obţinut cel puţin nota 5 la inspecţia specială la clasă sau la proba practică. Inclusiv absolvenţii promoţiei din acest an. Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate, la sediile inspectoratelor şcolare, pe data de 19 iulie. Acestea vor fi afișate și pe site-ul titularizare.edu.ro. În aceeași zi, se pot depune și contestaţiile, la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau prin mijloace electronice, până la ora 21:00, și pe 20 iulie, până la ora 12:00. Rezultatele finale se vor afişa în data de 27 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul anterior menționat.
Pentru a obține statutul de titular, un candidat trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât și la inspecția specială la clasă. De asemenea, acesta trebuie să fie repartizat pe un post didactic vacant publicat pentru angajarea pe perioadă nedeterminată. Nota la proba scrisă are o pondere de 75% din media de repartizare. În același timp, nota la inspecția specială la clasă sau la proba practică are o pondere de 25% din media de repartizare.

Cătălina GHEORGHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )