Prestaţie deosebită a tinerelor handbaliste de la CSM Unirea Slobozia la „Cupa FunSports”

Echipa de junioare 2 a participat, recent, la un important turneu de handbal juvenil, desfăşurat la Braşov. Junioarele 2, antrenate de profesorul Alexandru Ivan, au ocupat, în final, locul 2,după ce s-au duelat cu şcoli de handbal de mare tradiţie. După un prim joc de acomodare, pierdut în faţa Rapidului, jucătoarele noastre s-au dezlănţuit. În al doilea meci au trecut, cu 35-25, de CSM Târgu Mureş, iar în al treilea,cu 21-17 de Sporting Ghimbav. A urmat victoria cu 24-16 în faţa celor de la HC Omer Constanţa, dublată de succesul categoric, 35-23, contra celor de la CSS Odorhei. A fost, aşadar, un turneu în care fetele au întrecut toate aşteptările, arătând că Slobozia are o generaţie de junioare pe care se poate conta. Defensiva a fost – şi de această dată – punctul forte al junioarelor noastre. Jucătoare de bază şi în sezonul trecut, Andreea Răileanu şi Bianca Oprea au fost din nou la înălţime. Andreea Ciochinaru continuă să aibă evoluţii remarcabile, în ciuda faptului că este cu 2 ani mai mică decât actuala generaţie de junioare 2.

Noile venite în echipa CSM Unirea Slobozia s-au integrat foarte bine. Venită de la CSS Slobozia, Aylin Akpinar a fost printre remarcatele competiţiei. Evoluţii demne de aplaudat au avut Cristiana Bucur, Sonia Chiojdoiu, Cristina Vasiliţă (toate de la CSS Slobozia) şi Maria Antohi (de la CSM Feteşti).
O reuşită remarcabilă a înregistrat Andreea Stănescu (portarul CSM Unirea). Andreea (foto, alături de antrenorul Alexandru Ivan), a impresionat prin paradele sale spectaculoase şi extrem de utile în conturarea succeselor echipei. Astfel,la finalul competiţiei junioarelor 2, Andreea Stănescu a fost desemnată portarul turneului.

Alexandra TUDOR

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )