Poliţiştii ialomiţeni, acţiuni de amploare la Ţăndărei

Pe 30 iunie, 77 de poliţişti, cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale şi al jandarmilor ialomiţeni au desfăşurat o razie, în cadrul căreia s-au efectuat percheziţii domiciliare care au vizat documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că deţin ilegal arme şi muniţii.

Este vorba atât despre poliţişti de ordine publică, poliţie rutieră, cât şi despre poliţişti de investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase. În urma descinderilor, poliţiştii au ridicat 3 cartuşe de pistol cu gaz, şi 12 articole pirotehnice din categoriile F3 şi F4. Acestea sunt expertizate în vederea stabilirii regimului lor. În cadrul acţiunii au fost instituite filtre rutiere în principalele intersecţii, zone de acces şi ieşiri din oraşul Ţăndărei, precum şi controale în centrele comerciale pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire a infectării cu virusul Covid 19.

În total, au fost aplicate 44 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 14.000 de lei, reţinute 8 permise de conducere şi retrase 4 certificate de înmatriculare. În cadrul activităţilor, poliţiştii au adresat recomandări atât pietonilor cât şi conducătorilor auto, cu privire la prevenirea accidentelor de circulaţie şi la conştientizarea riscurilor şi consecinţelor la care se expun prin nerespectarea normelor rutiere.

Petruţa RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )