Peste 800 de elevi din județul Ialomița au primit recomandări de la polițiști

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomița desfăşoară, în permanență, acţiuni informativ – preventive dedicate siguranţei tinerilor. În doar 24 de ore, peste 800 de elevi din municipiul Fetești și comunele arondate Secției nr. 1 Poliție Rurală Slobozia au participat la acţiunile desfăşurate de poliţişti, în scopul prevenirii victimizării acestora.
La data de 16 martie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Fetești și Secției 1 Poliție Rurală Slobozia, împreună cu polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară și Compartimentului Analiză și Prevenire a Criminalității au continuat acţiunile informativ – preventive dedicate siguranței din unităţile de învăţământ. Specialiştii în promovarea siguranţei au susţinut teme privind prevenirea accidentelor rutiere, hărţuirii în şcoli, abuzurilor şi violenţei asupra tinerilor, traficului de persoane şi a consumului şi traficului de droguri.
De asemenea, oamenii legii le-au prezentat elevilor principalele obiective ale Campaniilor de prevenire Atingeri nedorite și Copilărie responsabilă (anti-bullying). Zilnic, echipaje de poliție sunt prezente în zona școlilor, în intervalele orare în cadrul cărora se efectuează intrarea și ieșirea de la cursuri, pentru prevenirea evenimentelor rutiere în care pot fi implicați elevii. În perioada următoare, polițiștii ialomițeni vor continua întâlnirile preventive cu elevii, în cadrul unităților școlare.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )