Peste 40 de intervenții ISU Ialomița, în doar 72 de ore

Pompierii din județul Ialomița au fost prezenți la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, provocate la nivel local.
În 72 de ore, misiunile acestora au vizat, în principal: 40 de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale; 2 misiuni de transport persoane; 2 misiuni de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor pe timpul desfășurării unor meciuri de fotbal, pe Stadionul Municipal Fetești și pe Stadionul Municipal 1 Mai Slobozia; 1 accident rutier și 4 incendii.
În data de 08 aprilie, în jurul orei 18:00, un pieton a fost acroșat de un autoturism. La fața locului, s-a deplasat un echipaj din cadrul Stației de pompieri Fetești, cu o ambulanță SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița. După acordarea primului ajutor medical, atât șoferul autoturismului, cât și pietonul acroșat au fost preluați de către echipajele medicale și transportați la Spitalul Municipal Fetești.

În data de 10 aprilie, în jurul orei 23:55, salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu, produs la locuința unui cetățean, în comuna Gârbovi. Trei echipaje de salvatori, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și unul SMURD s-au deplasat de urgență la locul solicitării. A ars aproximativ un metru de podină din lemn, în jurul coșului de fum. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de utilizarea unui coș de fum deteriorat.

Cătălina GHEORGHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )