Persoane dispărute de la domiciliu, în județul Ialomița

Polițiștii din Ialomița caută două persoane, de 45 și, respectiv, 25 de ani, care au plecat de la domiciliu. Cei care pot oferi informații sau detalii care să conducă la depistarea acestora, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.
La data de 16 februarie, Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată cu privire la faptul că Dumitru Dumitrache, în vârstă de 45 ani, ar fi plecat de la domiciliul din oraș și nu a mai revenit până în prezent.
Bărbatul are aproximativ 1,65 m înălțime, 70 de kilograme, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, față ovală, construcție atletică și ten închis, măsliniu.
La data dispariției, acesta era îmbrăcat cu un bluzon negru, pantaloni albaștri, fes negru cu gri, iar în picioare avea o pereche de bocanci negri.
Pe parcursul aceleiași zile, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Amara au fost sesizați prin apel 112 de concubinul numitei Georgiana – Elena Dragomir, în vârstă de 25 de ani, cu privire la faptul că aceasta ar fi plecat de acasă și nu a mai revenit. Din păcate, nu se cunosc obiectele de vestimentație cu care era îmbrăcată la momentul plecării.

Femeia are aproximativ 1,70 m înălțime, 55 de kilograme, constituție astenică, păr scurt, șaten, ochi căprui, fața alungită.
Cei care i-au văzut sau pot oferi detalii cu privire la disparițiile persoanelor de mai sus, sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Cătălina GHEORGHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )