Persoane bănuite de furt în județul Tulcea, depistate în trafic de polițiștii ialomițeni

Patru persoane bănuite de furt în județul Tulcea au fost depistate în trafic de către polițiștii ialomițeni, în cadrul unui filtru rutier pe DN 2 A.
La data de 22 februarie, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pentru control, pe raza localității Andrășești, un autoturism condus de o femeie în vârstă de 29 de ani, din județul Constanța. De asemenea, polițiștii au identificat în autoturism alte trei persoane cu vârste cuprinse între 31 și 46 de ani, din județul Constanța. Verificările efectuate au arătat că, atât conducătoarea auto cât și pasagerii, erau căutați de polițiștii din județul Tulcea, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.
Cele patru persoane au fost conduse, așadar, la sediul Poliției Municipiului Slobozia. De acolo, au fost preluate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea în vederea continuării cercetărilor. Totodată, verificările realizate în bazele de date au demonstrat că autoturismul depistat nu are asigurare obligatorie valabilă. Prin urmare, au fost ridicate plăcuțele și reținut certificatul de înmatriculare.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (1 )