Percheziții într-un dosar penal privind punerea în circulație, fără drept, de produse contrafăcute

Peste 620 de articole vestimentare și de încălțăminte contrafăcute, în valoare de 220.000 de lei, au fost descoperite și confiscate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice. Aceștia au efectuat, în cursul zilei de ieri, două percheziții la punctele de lucru ale unei societăți comerciale din Urziceni și Fetești.
Astfel, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, polițiștii ialomițeni au pus în executare două mandate de percheziție, în municipiile Urziceni și Fetești, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulație fără drept de produse purtând însemnele unei mărci înregistrate.
În urma perchezițiilor, oamenii legii au descoperit și identificat 621 de articole vestimentare și de încălțăminte, ce poartă însemne și inscripții ale unor mărci înregistrate. Există suspiciuni că acestea sunt comercializate prin intermediul firmelor de curierat la un preț mai mic decât cel existent pe piață pentru produsele originale ale respectivelor mărci înregistrate. Articolele susceptibile a fi contrafăcute au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )