Percheziții ale polițiștilor ialomițeni în municipiul Urziceni

În decursul zilei de ieri, poliţiştii ialomițeni, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Ialomița au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Urziceni, la persoane bănuite de operațiuni fără drept cu articole pirotehnice.
În urma perchezițiilor efectuate, oamenii legii au descoperit și identificat la două dintre locații 1691 de obiecte de distracție cu conținut pirotehnic, ce ar fi fost deținute fără drept, în vederea comercializării, reprezentând cantitatea de aproximativ 17 kilograme de articole pirotehnice.
Întreaga cantitate a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.
La cea de-a treia adresă polițiștii au identificat cantitatea de 1.500 de suluri de materiale textile, pentru care persoana care le deținea nu a putut prezenta documente legale de proveniență. Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomița.
Cetățenii trebuie să știe că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )