Ordin de plasare în adăpost, emis de polițiștii ialomițeni

Polițiștii Biroului Pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au emis un ordin de plasare în adăpost a cinci câini, pentru care proprietarul nu a asigurat condiții corespunzătoare de hrană și îngrijire.
La data de 26 iulie, o femeie din orașul Amara a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița, cu privire la faptul că într-o curte din apropiere locuinței sale s-ar afla cinci câini răniți și flămânzi. Astfel, polițiștii responsabili pentru protecția animalelor au constatat, la fața locului, faptul că cele cinci exemplare canine sunt anemice. De asemenea, animalele prezintă leziuni la nivelul corpului. Având în vedere că le-au găsit într-o situație de risc, polițiștii le-au transportat la un adăpost de salvare a câinilor fără stăpân. Au emis, de asemenea, un ordin de plasare într-un adăpost, pentru o perioadă de

45 de zile. Proprietarul câinilor a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 205/2004 privind protecția animalelor.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )