Noul Președinte al Rotary Călărași, Carmen Drăgan, și primul său act de leadership

Carmen Drăgan a fost recent aleasă ca noul președinte al clubului Rotary Călărași, marcând o nouă etapă de leadership în cadrul acestei organizații prestigioase. Într-un gest simbolic și plin de entuziasm, prima acțiune oficială a lui Carmen Drăgan a fost participarea la ceremonia de desemnare a noului președinte al organizației de tineret Interact Rotary, David Oprea.
Această inițiativă subliniază importanța continuității și a sprijinirii tinerelor generații în cadrul Rotary. Prin această acțiune, Carmen Drăgan își demonstrează angajamentul de a colabora strâns cu tinerii și de a le oferi sprijinul necesar pentru a deveni lideri ai comunității. David Oprea, noul președinte al Interact Rotary, aduce cu sine o viziune proaspătă și idei inovatoare, promițând să inspire și să motiveze tinerii membri. Sub conducerea lui Carmen Drăgan, clubul Rotary Călărași își propune să continue tradiția de excelență și serviciu comunitar, promovând proiecte educaționale, sociale și culturale. Parteneriatul cu organizația de tineret Interact Rotary va fi o prioritate, cu scopul de a dezvolta noi inițiative benefice pentru comunitate și de a încuraja implicarea activă a tinerilor în activitățile civice.
Carmen Drăgan a declarat că sprijinirea tinerilor este esențială pentru dezvoltarea durabilă a comunității. „Tinerii reprezintă viitorul nostru și este vital să le oferim oportunități de dezvoltare și leadership. David Oprea este un exemplu excelent de tânăr lider care va aduce un suflu nou în activitățile noastre,” a afirmat Carmen Drăgan. În plus, ea a subliniat că sub președinția sa, clubul Rotary Călărași va continua să promoveze valori precum integritatea, diversitatea și serviciul altruist. Activitățile planificate pentru anul următor includ proiecte de voluntariat în domeniul educației, sănătății și mediului, toate menite să îmbunătățească calitatea vieții în comunitatea locală. Noul președinte intenționează să colaboreze îndeaproape cu autoritățile locale, școlile și alte organizații non-guvernamentale pentru a identifica și rezolva problemele comunității. „Împreună, putem face o diferență reală,” a adăugat Carmen Drăgan.
În concluzie, alegerea lui Carmen Drăgan ca președinte al clubului Rotary Călărași și desemnarea lui David Oprea ca lider al organizației de tineret Interact Rotary marchează începutul unei noi ere de colaborare și inovație. Prin susținerea și implicarea activă a tinerilor, clubul Rotary Călărași își reafirmă angajamentul de a construi o comunitate mai puternică și mai unită.

Cristina ANDREI

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )