Noul prefect al județului Călărași, Valentin Dumitru Deculescu, a depus jurămîntul

Prin Hotărârea de Guvern nr. 346/2024, domnul Valentin Dumitru Deculescu a fost numit în funcția de prefect al județului Călărași, marcând începutul unei noi etape în administrația locală. Într-un eveniment solemn, prefectul Deculescu și-a depus jurământul conform dispozițiilor legale, angajându-se să respecte Constituția și legile țării și să acționeze pentru binele locuitorilor județului. „Voi depune toate eforturile pentru a onora această funcție și pentru a servi comunitatea cu devotament și integritate“, a declarat noul prefect în discursul său inaugural. Cu o experiență vastă în administrație și o reputație de om dedicat, Valentin Dumitru Deculescu își propune să continue și să consolideze eforturile deja depuse pentru progresul și dezvoltarea județului Călărași. În cadrul ceremoniei de învestire, fostul prefect, Valentin Barbu, și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul primit și a subliniat colaborarea echilibrată și corectă pe care a avut-o în timpul mandatului său. „Am avut privilegiul să servesc cetățenii acestui județ și să contribui la soluționarea diverselor provocări. Îmi exprim speranța că am reușit să las o amprentă pozitivă în timpul mandatului meu“, a adăugat Barbu.
La evenimentul de învestire au participat personalități importante din sfera politică și administrativă, printre care senatorul Ciprian Pandea, primari locali, precum și reprezentanți ai structurilor MAI și ai instituțiilor deconcentrate din județul Călărași. De asemenea, au fost prezenți și reprezentanți ai presei locale, evidențiind importanța transparenței și comunicării în relația cu comunitatea.
Noul prefect al județului Călărași, Valentin Dumitru Deculescu, își începe mandatul având ca obiectiv principal să promoveze interesul public și să consolideze legăturile între autoritățile locale și comunitatea pe care o slujește.

Marius BĂDRĂGAN

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )