Noi sesizări ale polițiștilor ialomițeni, pe parcursul weekend-ului

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost sesizați, în cursul zilei de sâmbătă, de o femeie de 33 de ani, cu privire la faptul că a fost lovită de soțul său. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că între cele două persoane ar fi izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Prin urmare, bărbatul i-ar fi adresat injurii și ar fi lovit-o pe femeie. S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Bărbatul de 51 de ani a fost evacuat din locuința comună din municipiul Slobozia. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.
Pe parcursul aceleiași zile, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au efectuat o acțiune în zona brațului Borcea din comuna Făcăeni, în vederea prevenirii și combaterii braconajului piscicol. În cadrul acțiunii, aceștia au depistat pe mal, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Bordușani, în timp ce avea asupra sa mai multe unelte interzise de pescuit. În urma controlului efectuat, au fost găsite 4 plase monofilament, 1 prostovol, greutăți din metal precum și un sac din rafie în care se afla pește din specia plătică. Aceste bunuri au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament, cu excepţia setcilor folosite pentru pescuitul calcanului, cu mărimea ochiului de minimum 400 mm” și „deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește”.
Duminică, în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești, în cadrul unei acțiuni de control pe raza municipiului, au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat.
În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )