Noi nereguli depistate la volan, de polițiștii ialomițeni

Noaptea trecută, în jurul orei 23:30, polițiștii orașului Țăndărei au oprit în trafic, în cadrul unui filtru rutier, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 23 de ani, din localitate.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, oamenii legii au constatat că pe numele bărbatului există emisă o semnalare de arestare în vederea extrădării, în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile germane, pentru săvârșirea unor infracțiuni contra persoanei.
Conducătorul auto a fost predat polițiștilor de investigații criminale, care l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.
Depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive
La data de 16 februarie, pe parcursul unei acțiuni pentru diminuarea riscului rutier și de reducere a accidentelor de circulație, polițiștii municipiului Fetești au oprit, pentru control, pe strada Călărași, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Fetești.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat o valoare pozitivă pentru substanța THC-5 (canabis). Șoferul a fost condus la Spitalul Municipal Fetești, unde i s-au recoltat mostre biologice pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor psihoactive. Ca urmare, în cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )