Noi acțiuni desfășurate de polițiștii ialomițeni

În perioada 25-26 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au fost angrenați în activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică și pentru verificare respectării măsurilor pentru prevenirea efectelor pandemiei de COVID-19.
Astfel, în cele două zile, polițiștii au intervenit la 208 evenimente, dintre care 194 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.
În urma activităților desfășurate în teren, polițiștii au aplicat 338 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 115.450 de lei. De asemenea, pentru abaterile de la regulile de circulație pe drumurile publice, polițiștii au reținut 15 permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.
În altă ordine de idei, în cadrul acțiunilor organizate pentru limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2, pe parcursul weekend-ului, polițiștii au legitimat peste 2.495 de persoane, au efectuat verificări la peste 300 de obiective/locații de interes și în peste 20 de mijloace de transport persoane.
Pentru nerespectarea măsurilor în context Covid, polițiștii ialomițeni au aplicat 82 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 73.000 de lei. Din acestea, 49 s-au dat persoanelor care nu au respectat măsura izolării/carantinării la domiciliu și 33 celor ce nu au purtat masca de protecție în spațiile unde aceasta este obligatorie. Activitățile au fost desfășurate sub autoritatea Instituției Prefectului Ialomița și în colaborare cu celelalte structuri teritoriale ale MAI.

Cătălina GHEORGHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (1 )