Noi acţiuni de siguranţă desfăşurate de jandarmii ialomiţeni

La finalul săptămânii trecute, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa (IJJ Ialomiţa) au acţionat independent, dar şi în cooperare cu Poliţia, la o serie de acţiuni. Misiunea principală a fost aceea de a acorda sprijin şi îndrumare cetăţenilor ce s-au aflat în spaţiile publice, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravenţională. De asemenea, oamenii legii au verificat şi respectarea măsurilor preventive dispuse de autorităţi în actualul context epidemiologic.
Simultan cu măsurile de menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică, IJJ  Ialomiţa a asigurat desfăşurarea în condiţii de siguranţă a manifestărilor cu caracter sportiv şi cultural-artistic, în zona Stadionului „1 Mai” din Slobozia, cu ocazia partidei de fotbal din finala Cupei României – faza judeţeană, dintre CS Amara şi Înfrăţirea Jilavele, dar şi la evenimentul intitulat „Disco night”, organizat în Piaţa Revoluţiei din municipiul Slobozia.
Ca de fiecare dată, pentru evitarea unor posibile incidente, Jandarmeria Ialomiţa le-a recomandat persoanelor, participante la aceste evenimente, să evite implicarea în conflicte de orice tip; să respecte măsurile luate de către organizator şi indicaţiile forţelor de ordine; să nu stea în aglomeraţie şi să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale; să respecte distanţarea fizică şi măsurile de protecţie individuală pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV. ,,Desfăşurarea în condiţii de normalitate a evenimentelor este una dintre priorităţile noastre, iar în caz de urgenţă, cetăţenii pot să se adreseze cu încredere jandarmilor din dispozitivele de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a precizat locotenentul Eduard Kovacs, purtătorul de cuvânt al IJJ Ialomiţa.

Petruţa RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )