Nereguli grave depistate în trafic de către polițiștii ialomițeni

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Jilavele au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 16 ani, din comuna Bărbulești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Mai mult, acesta ar fi sustras autoturismul pe care-l conducea de la un consătean.
În continuare polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, au oprit în trafic, pe raza municipiului, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani.
În urma unor verificări, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Momentan, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal.
Polițiștii ialomițeni au mai depistat în flagrant delict un tânăr, în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Făcăeni, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat o valoare pozitivă pentru consumul de Canabis. Acesta a fost, ulterior condus la Spitalul Municipal Fetești, în vederea recoltării mostrelor biologice. Polițiștii au întocmit, astfel, un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )