Ministrul Agriculturii, la ski în timp ce fermierii așteaptă soluții

Într-o perioadă în care fermierii călărășeni se confruntă cu provocări majore, cu ministrul Agriculturii, Florin-Ionuț Barbu, plecat la ski de două zile și absent de la responsabilitățile sale, scandalul izbucnit în domeniul agricol atinge cote alarmante. Chiar dacă oficial se spune că este răcit și că suferă de gripă, există zvonuri că acesta și-ar petrece timpul la ski, lăsând fermierii fără sprijinul necesar.
Într-o altă notă, secretarul de stat călărășean din cadrul Ministerului Agriculturii este acum inexistent public în plin scandal. Cu toate acestea, se presupune că aceasta ar fi ocupată cu sesizările la corpul de control împotriva foștilor și, în curând, a viitorilor colegi, în condițiile în care rotația cadrelor la socialiștii călărășeni este la ordinea zilei.
Cu toate acestea, deputatul și vicepreședintele PNL Călărași, Emil-Florian Dumitru, nu ezită să arate cu degetul către guvernarea actuală, subliniind că stimații „parteneri“ de guvernare conduc Ministerul Agriculturii de atâția ani și ar trebui să își asume responsabilitatea pentru problemele existente. „Nu vreți să vă asumați problemele și să nu mai arătați cu degetul? Călărășenii merită conducători onești, nu oameni bolnavi de imagine“, a declarat deputatul. În contextul în care deputatul a fost în contact direct cu fermierii călărășeni, el subliniază că soluțiile la problemele actuale se găsesc la Ministerul Agriculturii, condus de 2 ani și jumătate de PSD.
În încheiere, se pune o întrebare retorică către colegii de coaliție social-democrați: cât timp vor mai aștepta călărășenii să vadă schimbări concrete și să primească sprijinul de care au atâta nevoie? Răspunsurile și acțiunile viitoare vor determina viitorul relației dintre fermieri și administrația care ar trebui să îi sprijine.

Cristina ANDREI

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )