Lista seminarelor web pentru ianuarie, publicată pe portalul ANAF

ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistenţă contribuabili/Servicii oferite contribuabililor, lista seminarelor web care se vor desfăşura în luna ianuarie. Printre temele dedicate persoanelor fizice se numără: Tratamentul fiscal al veniturilor din cedarea folosinţei bunurilor aplicabil în anul 2023; Stabilirea rezidenţei fiscale a persoanelor fizice la sosirea în/plecarea din România şi înregistrarea fiscală a persoanelor fizice nerezidente; Tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obţinute de persoanele fizice din prestarea de activităţi independente impuse pe bază de norme de venit-noutăţi legislative aplicabile începând cu data de 01 ianuarie 2023; Tratamentul fiscal al veniturilor din activităţi independente pentru care venitul net se determină în sistem real – aplicabil în anul 2023.
De asemenea, se vor aborda şi subiecte de interes pentru persoanele juridice, respectiv: Noutăţi legislative privind impozitul pe veniturile microîntreprinderilor; Tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obţinute de persoanele juridice fără scop patrimonial, constituite în baza O.G. nr. 26/2000.
Durata seminarelor este de 2 ore.
Înscrierea este facilă, direct pe site, putându-se efectua până la data şi ora începerii seminarelor, în limita locurilor disponibile.

Ramona BUTNARIU

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )