Jandarmii călărăşeni au dat cu „bilanţul”!

Zilele trecute, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Călăraşi a prezentat la sediul unităţii, în sistem de

videoconferinţă, o evaluarea a activităţii pe anul 2020.

La eveniment au participat prefectul judeţului Călăraşi,  Marian Stoica, reprezentanţi ai structurilor M.A.I. şi instituţiilor din judeţ, cu care inspectoratul cooperează şi colaborează, precum şi cadre militare ale inspectoratului.

În cadrul acestei activităţi de bilanţ, inspectorul şef al Jandarmeriei Călăraşi, colonelul Ionel Marcu, a prezentat activităţile organizate, misiunile executate şi rezultatele obţinute în 2020.

Astfel, anul trecut, jandarmii călărăşeni au executat 9.860  misiuni de ordine publică în care au fost angrenaţi 15.764 jandarmi. Din acestea, 1.381 de misiuni au avut loc în cooperare sau colaborare cu alte instituţii. Au fost constituite 6.536 patrule mixte în cooperare cu Poliţia, iar pe timpul executării misiunilor specifice au fost sesizate 264 de fapte de natură penală, cu 281 de făptuitori în mod independent, precum şi în sistem integrat, în cooperare cu efectivele de poliţie. În perioada supusă analizei au fost constatate şi aplicate un număr de 3.190 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.741.450 lei. De asemenea, au fost puse în executare 354 de mandate de aducere în localităţi pe raza judeţului Călăraşi, emise de instanţele de judecată şi organele judiciare. Totodată, pe parcursul anului trecut au fost desfăşurate 29 activităţi de prevenire a faptelor antisociale în cadrul unor programe pe această temă în instituţiile de învăţământ preuniversitar, cu ocazia adunărilor publice dar şi pe timpul desfăşurării competiţiilor sportive.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi a asigurat paza şi protecţia instituţională la 20 obiective date în competenţă, fiind asigurată paza, supravegherea şi intervenţia pe traseul conductelor de transport produse petroliere aparţinând Conpet S.A., în zona de responsabilitate, precum şi paza transporturilor de bunuri şi valori în beneficiul Trezoreriei Călăraşi, paza transporturilor de bunuri, valori, produse cu caracter special în beneficiul propriu şi protecţia transporturilor de corespondenţă clasificată, împreună cu lucrători ai Direcţiei Judeţene de Informaţii Călăraşi.

(Continuarea în ediția tipărită a ziarului IMPACT)

Diana ARON

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )