IPJ Ialomiţa scoate 43 de posturi la concurs, din sursă externă

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa organizează concursuri pentru ocuparea a 43 posturi de posturi, respectiv 3 ofiţeri şi 40 agenţi din sursă externă.
Posturile vacante scoase la concurs, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, sunt:
un post de ofiţer de poliţie şi unul de agent de poliţie în cadrul Serviciului Logistic; Un post de agent de poliţie în cadrul Serviciului Comunicaţii şi Informatică; Un post de ofiţer de poliţie în cadrul Biroului de Pregătire Profesională; Un post de ofiţer de poliţie medic veterinar în cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor; Trei funcţii de agent de poliţie în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă; Zece funcţii de agenţi de poliţie de siguranţă publică; Douăzeci şi cinci de posturi de agenţi de poliţie ajutor şef de post.
Înscrierile se fac on-line până la data de 12 iulie 2022. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, la adresa de e-mail sursaexterna@il.politiaromana.ro, ulterior nemaiputând fi depuse documente.
Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţii de participare, documentele necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor, la nivelul judeţului Ialomiţa, se pot obţine consultând pagina de internet I.P.J. Ialomiţa, secţiunea Carieră/Posturi scoase la concurs, accesând adresa https://il.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Ramona BUTNARIU

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )